Oudercoaching

Opvoedtips voor ouders

 

Tips nodig?

Ben je een ouder en heb je wat tips nodig bij de opvoeding? Dan is oudercoaching een goede keuze. Oudercoaching is een snelle en leerzame manier om te leren hoe je je kind kunt coachen vanuit je eigen grenzen.
Oudercoaching is gericht op kinderen in de leeftijd tussen 0-4 jaar. Omdat deze groep kinderen gevoelig is voor dynamiek kom ik niet bij het gezin thuis en zullen de gesprekken telefonisch plaatsvinden. Zo kun je je kind handvatten bieden vanuit je eigen veilige basis.

Ik kan je helpen bij:

  • Het helpen bij grenzen stellen
  • Het doorbreken van patronen
  • Het creëren van structuur en rust
  • Omgaan met (plotselinge) boze buien
  • Het vinden of behouden van balans binnen het gezin
  • Prikkelverwerking
  • Traumaverwerking

Heb je andere vragen over de opvoeding of vind je het moeilijk om grenzen te stellen binnen jullie gezin? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

meer dan 15 jaar ervaring in de kinderopvang

aangesloten bij beroepsvereniging Adiona en klachtencommissie Zorg voor ZZP

opgeleid kindercoach bij Sonnevelt opleidingen

effectieve coachmethodieken afgestemd op het kind en de ouders

actief in heel Nederland

auteur Slaapt-ie al door?

Hoe verloopt het oudercoaching traject?

Na het ontvangen van de aanmelding neem ik telefonisch contact op en stuur ik een intakeformulier toe. Aan de hand van het intakeformulier gaan we telefonisch aan de slag. Dit zijn coachgesprekken van 60 minuten. Je kunt zelf het aantal coachgesprekken bepalen.

De coaching die ik bied is niet alleen gericht op je kind. Ik ga vooral met de ouders aan de slag. We werken aan jouw zelfvertrouwen en hoe jij dat het beste overbrengt op je kind.

Geen wachtlijst
99% tevreden klanten
Aangesloten bij beroepsorganisatie voor kindercoaches
Gevestigd in Arnhem, maar door telefonische coaching actief in heel Nederland
 

Kosten oudercoaching

De telefonische coachgesprekken kosten €90,- incl. BTW per uur. Je kunt zelf het aantal gesprekken bepalen.
 

Oudercoaching helpt zowel kind als ouders

Oudercoaching helpt ouders groeien. Wanneer je het allemaal even niet meer ziet zitten is het fijn om even een touw vast te houden om de wilde rivier over te steken. Het biedt houvast, steun en je leert je kind bekijken vanuit een ander perspectief.

Heb je vragen? Klik dan op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Na het invullen van het formulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.