Ervaringen

Slaapcoaching voor baby’s, peuters en kleuters

Ouders kunnen na het slaapcoachingstraject een review achterlaten op de website van Klantenvertellen. De laatste vier reviews worden op deze pagina getoond. Om alle reviews te lezen kun je naar de website van Klantenvertellen.

★ ★ ★ ★ ★

Aanrader! Heeft onze nachtrust goed gedaan

Enigszins sceptisch gingen we de slaapcoaching in. Maar al snel merkten we een verandering met kleine stapjes. Ik dacht dat we al wel van alles hadden geprobeerd, maar Aisha kwam met hele fijne tips die ons meteen vertrouwen gaven. Fijne gesprekken gehad die veel verder gingen dan alleen het slapen van onze 1-jarige. Inzichten en kwartjes die vielen. De verandering is toen ook snel gegaan. Inmiddels slaapt onze dame de hele nacht door. Een verademing. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Bovenal is Aisha een heel fijn, warm mens met humor en nuchterheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Patricia

18-7-2023, IJsselstein

★ ★ ★ ★ ★

Fijn geholpen, meer dan alleen een slaapcoach!
Fijn contact gehad. We zijn geholpen ivm het steeds vroeger wakker worden van onze dochten (2j). Het heeft geholpen dus super fijn. Veel persoonlijke gesprekken gevoerd en tips gekregen waarmee je makkelijk en direct aan de slag kunt.
Christel

8-7-2023, Wijchen

★ ★ ★ ★ ★

Eerlijk, open en met respect voor onze wensen!

Aisha heeft ons geholpen op punten waarvan we zelf nooit zouden hebben bedacht dat dat met het slapen te maken zou kunnen hebben. Ze heeft respect voor onze wensen en stelde nooit iets voor wat tegen ons gevoel in ging. Als een extreme scepticus van slaapcoaches kan ik alleen maar zeggen dat ik Aisha van harte kan aanbevelen! Vooral voor onze dochter van 3 is het een wereld van verschil. Wij begrijpen haar nu een stuk beter en kunnen haar daardoor veel meer geven wat ze nodig heeft. Ze heeft hierdoor meer zelfvertrouwen en stukken minder tantrums. Voor iedereen een stuk gezelliger 😉

Charlotte

6-7-2023, Utrecht

★ ★ ★ ★ ★

Ja! Doe het!

Wat een fijne leerweg met Aisha! Avond na avond…daar zaten we dan weer naast haar bedje. Vaak resulteerde het toch weer in slapeloze nachten, een hoop stress en twee vermoeide ouders. Aisha wist samen met ons een mooi traject te doorlopen, waarbij ze naar ons als ouder bleef kijken en wat wij hierin prettig vonden. Ook had ze gelijk al door hoe alert ons dochtertje was en hoe wij daar het beste mee konden omgaan. We zagen steeds meer resultaten en na het traject sliep onze dochter ontzettend goed. Er is weer rust in het huis en nu zijn we ook wel opgewassen tegen een keertje ‘slecht’ slapen. Aisha is ontzettend aardig, nuchter, grappig en oprecht. We hadden het voor geen goud willen missen!

Karima

3-4-2023, Rotterdam