Ervaringen

Slaapt je baby of peuter niet door en ben je op zoek naar een slaapcoach?

Lees op deze pagina de ervaringen van ouders over slaapcoaching van BEWUST Kindercoaching.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BEWUST Kindercoaching
Average rating:  
 15 reviews
by Josine on BEWUST Kindercoaching

Bij het schrijven van deze review schiet 'life changing' regelmatig door mijn hoofd. Linne heeft een moeilijke start gehad, veel gehuild en extra aandacht nodig gehad. Bovendien is het een meisje met een behoorlijk karakter. Dramaqueen is een understatement. Dat uitte zich ook in de nachtelijke uurtjes. Ruim 10 maanden huilde ze uren tot we uiteindelijk besloten om haar in bed te nemen. Op dat moment werd zij stil, maar sliepen wij niet meer...Met alle gevolgen van dien. Je voelde je moe en de relatie kwam op een laag pitje. Verandering op heel veel vlakken was nodig. Aïsha hielp daarbij. Door zelf onze grenzen te leren stellen, hielpen we Linne om zelf in slaap te komen. Hierdoor werd 'de olifant in ons huis in beweging gebracht' - zoals Aïsha dat zo mooi noemde. Ze nam de tijd om ons een spiegel voor te houden, ons door de lange avonden (jaja, het duurde wel een paar weken voor Linne zelf ging slapen) heen te loodsen. En nu? Nu kennen we onze zwaktes, waardoor we elkaar helpen om Linne duidelijke grenzen te stellen. Hierdoor slaapt ze lief door, zelfs als ze ziek, snotterig of overprikkeld is! En de techniek die Aïsha ons geleerd heeft, werkt ook bij het stellen van grenzen aan onze oudste dochter. Dus ja, 'life changing' is het juiste woord! Dus ben je er helemaal klaar mee? Wil je slapen en adviezen die werken? Twijfel niet, en bel!

by Tati on BEWUST Kindercoaching

Wat heeft Bewust Kindercoaching ons goed en fijn geholpen! Maëlle’s avond ritueel was een ramp. Na 1 dag (!!) bewust bezig zijn met het slapen, sliep ze gewoon door!!Wij zijn zo blij dat we de stap naar Coaching hebben gemaakt.Thanks!!!

by Sabrine on BEWUST Kindercoaching

Precies op het juiste moment kwam aïsha op ons pad, ten einde raad stuurde ik een mail met een schreeuw om hulp....na 3.5 jaar aan modderen met een meisje wat moeite had de nacht door te slapen en in haar eigem bedje te blijven. Als eerste kwam het slaapplan via de mail met aanpak en tips..wij konden aan de slag, hele fijne coachings gesprekken en tips in slaapgedrag en opvoedingstips voor onze wilskrachtige peuter! Wij zijn er nog niet maar wat een fijne inzichten en handvaten hebben wij gekregen! Een top coach! Ik kijk nu door hele andere ogen naar onze wilskrachtige gevoelige meisje. Met een andere benadering, grenzen bewaken en aangeven op een rustige manier die wij zowel overdag als de nacht toepassen begint de rust steeds meer terug te keren in huis!! Aarzel niet maar ga de coaching aan!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

© 2020 BEWUST Kindercoaching

KvK nummer 66106923