Reviews

Slaapt uw baby of peuter niet door en bent u op zoek naar een slaapcoach? Lees op deze pagina de reviews van ouders over slaapcoaching van BEWUST Kindercoaching. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BEWUST Kindercoaching
Average rating:  
 14 reviews
by Tati on BEWUST Kindercoaching

Wat heeft Bewust Kindercoaching ons goed en fijn geholpen! Maëlle’s avond ritueel was een ramp. Na 1 dag (!!) bewust bezig zijn met het slapen, sliep ze gewoon door!!Wij zijn zo blij dat we de stap naar Coaching hebben gemaakt.Thanks!!!

by Sabrine on BEWUST Kindercoaching

Precies op het juiste moment kwam aïsha op ons pad, ten einde raad stuurde ik een mail met een schreeuw om hulp....na 3.5 jaar aan modderen met een meisje wat moeite had de nacht door te slapen en in haar eigem bedje te blijven. Als eerste kwam het slaapplan via de mail met aanpak en tips..wij konden aan de slag, hele fijne coachings gesprekken en tips in slaapgedrag en opvoedingstips voor onze wilskrachtige peuter! Wij zijn er nog niet maar wat een fijne inzichten en handvaten hebben wij gekregen! Een top coach! Ik kijk nu door hele andere ogen naar onze wilskrachtige gevoelige meisje. Met een andere benadering, grenzen bewaken en aangeven op een rustige manier die wij zowel overdag als de nacht toepassen begint de rust steeds meer terug te keren in huis!! Aarzel niet maar ga de coaching aan!

by Charmayne on BEWUST Kindercoaching

De samenwerking met Aisha aan gaan, om ons zoontje zelf te leren slapen, is de beste keuze die wij hebben gemaakt in de afgelopen 3 maanden! Wat waren wij wanhopig.. Ons zoontje kwam klein ter wereld met de nodige stress al om hem heen. Na de kraamweek sliep hij steeds slechter. Zijn slaapjes werden minder en korter. Overdag sprokkelde hij amper 3 uur slaap bij elkaar en toen was hij slechts 6 weken oud. Wij hebben van alles geprobeerd; laten huilen, oppakken, wiegen, inbakeren, slaapzakjes, dekentjes. Op zijn rug, buik, zij. Draagzak, draagdoek, zingen, neuriën, sussen, zachtjes praten, masseren, warme douche vooraf de nacht, badje. Andere voeding tegen krampjes wat hem misschien wel wakker hield, bedje omhoog tegen reflux, een periode bij ons in de slaapkamer, alles donker maken en ga zo maar door. Uiteindelijk sliep ons zoontje alleen nog maar in ons bed bovenop ons geplakt. Hij was zo ontzettend moe en wij ook..
Na een ziekenhuisopname ter observatie van onrust leek het alsof ons zoontje en wij redelijk opgeladen waren. Dit was echter van korte duur.. Hij sliep wel beter en langer, maar wij moesten hem enorm helpen. Uren hebben we staan sussen en wiegen. Zodra wij hem op het 'verkeerde moment' weglegde, konden we de hele sus- en wiegsessie opnieuw beginnen. En hiermee bouwde een angst zich op bij ons als ouders.. een angst om hem naar bed te brengen, want 'het zal toch wel weer niet lukken'.

Wanhopig (met in ons achterhoofd het laatste wat we er aan zouden doen) hebben wij contact opgenomen met Aisha. Ze kon ons helpen, ons zoontje was net aan oud genoeg (13 weken).

Aan het begin van de training was ik nogal sceptisch over het slaapplan en wilde al gauw de handdoek in de ring gooien. Maar op dag 2 was er al resultaat; ons zoontje sliep! Binnen 5 minuten, zonder te sussen en te wiegen!

Wat enorm helpt is de support die je ontvangt van Aisha. Een luisterend oor en deze vrouw heeft overal een antwoord op en een oplossing voor.
Aisha laat je in je waarde en heeft het vermogen om het beste uit jezelf te halen als ouder. Ze spiegelt, waardoor je je valkuilen, maar zeker ook je kwaliteiten als ouder leert kennen. Wij hebben in een korte tijd enorm veel geleerd, maar vooral weer vertrouwen gekregen. Onze zoon kan slapen, ook na een rommelige dag die niet volgens het 'ritme' verloopt.

Aisha snapt het! Haar deur stond wagenwijd open, daar waar we bij heel veel deskundigen voor een dichte deur hebben gestaan.

by Jesse on BEWUST Kindercoaching

Wow!
Fee is nog maar 4 maanden, maar na 3,5 maand en zoveel tranen en frustratie in mijn verlof wilde ik nog één ding proberen om mijn lieve, kleine meisje wat beter te laten slapen: een slaapcoach. Misschien wel meer voor mezelf dan voor Fee, maar toch. Aïsha, wilde me helpen, ondanks dat Fee nog maar een kleintje is. De grootste winst die we hebben geboekt is dat Fee nu heel goed zelf in slaap kan vallen en dat ik haar met vertrouwen naar bed breng, zo vaak als nodig. Op de opvang weten ze niet wat hen overkomt, zo’n kleintje die zo makkelijk inslaapt!
Niet alleen met het inslapen heeft Aïsha mij geholpen maar ook met structuur brengen in de voedingen, Fee drinkt nu beter. Aïsha kijkt dus ook verder dan alleen slapen indien nodig.
Aïsha is geduldig, straight, zit niet in de emotie en werkt veel met praktijkvoorbeelden. Voor mij ideaal om dit emotionele (want ja, dat ben je als moeder) proces, wat zakelijker aan te vliegen met mooi resultaat voor onze kleine Fee. En ja, ik ga er vannacht nog uit voor de nachtvoeding, en dat vind ik normaal en ok met 4 maanden. Ik doe het weer met liefde in plaats van frustratie!

by Aafke on BEWUST Kindercoaching

Aïsha is helder, geduldig en staat met raad en daad bij. Door haar praktische advies en inzicht ging het bij ons binnen twee dagen van drama naar rust en reinheid. Het is zo fijn om iemand te hebben die meedenkt op momenten dat je als ouder wanhopig dreigt te worden!

by Dorine on BEWUST Kindercoaching

Aisha is een geweldige coach. Een fijn luisterend oor & ze geeft je de handvatten en het vertrouwen om de verandering te maken!

by Anne Fleur on BEWUST Kindercoaching

Aanrader voor iedereen als koffie niet meer volstaat. Fijne schema’s en een luisterend oor.

by Babette on BEWUST Kindercoaching

Aïsha luistert supergoed, niet alleen naar mij als ouder, maar juist naar de kinderen. Ze weet dat ieder kind uniek is en zijn of haar eigen behoeftes en ontwikkeling heeft. Dat maakt dan ook dat ze zo goed is in haar werk! Dankjewel Aïsha voor alle goede zorgen.

by Sandra on BEWUST Kindercoaching

Na 4 jaar (!) gebroken nachten en voor mijn gevoel alles geprobeerd te hebben, was ik het zat. Samen met Aisha een plan gemaakt en hoewel ik het al bijna niet meer geloofde, sliep hij direct door. Ik heb de afgelopen weken nog 1 keer een nacht gehad waarbij ik hem om 2.00 uur 's nachts aantrof in de woonkamer (met een chocomelletje 😂), maar verder gaat het zo goed. Niet alleen het slapen gaat beter, hij is helemaal beter gaan luisteren. Ik moet zelf nog even wennen aan hele nachten kunnen slapen, na 4 jaar elke nacht een paar keer wakker is mijn lichaam er aan gewend geraakt. Maar komt goed, ik heb de afgelopen weken meer slaap gehad ooit. Ik kan dit iedereen aanraden!

by Ted on BEWUST Kindercoaching

Aisha heeft onze kleine vent (en ons) enorm goed op weg geholpen om beter door te slapen 's nachts. Met praktische tips en snel reageren op vragen, is zij altijd een steuntje in de rug!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

© 2020 BEWUST Kindercoaching

KvK nummer 66106923