Ervaringen met slaapcoaching voor baby's en peuters

In mei 2020 is BEWUST Kindercoaching overgegaan op het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.

★★★★★

Sticky magico! (Bumba-kenners weten wat we bedoelen)

Zo voelde het althans, toen ons zoontje de eerste avond binnen een half uur sliep (in plaats van na 2 uur wiegen, zingen, aanleggen, weer wiegen, opnieuw voorlezen om rustig te worden, etc.). Maar het fijne aan de coaching en methode van Aisha is dat er geen magie, wonderen of gouden bergen beloofd worden. Eens een slechte slaper, altijd een slechte slaper, zegt ze dan ook.

Ook is dit geen slaapcoaching voor je kindje. Maar voor jezelf. Je leert de strijd met jezelf aan te gaan, zodra je kindje huilt. Wij zijn als ouders bijvoorbeeld geneigd om naar verklaringen en oplossingen te zoeken voor ons zoontje, wanneer hij overstuur raakt of boos wordt. Maar Aisha leerde ons dat hij boos mag zijn én dat hij het zelf kan oplossen. Zolang we hem maar het vertrouwen geven dat hij het zelf kan en er zelf overtuigd van zijn dat we het goed doen.

Is dit in het begin niet heel pittig? Zeker! Maar Aisha is er dan om je er doorheen te helpen en te coachen. Door je er bewust van te maken waar je gevoelens vandaan komen. Of door je af te leiden met goede grappen;-). Je zult merken: zodra je zelf rustig wordt, wordt je kindje dat ook.

Wat het ons opgeleverd heeft? Hele sterke levenslessen die we overal in de opvoeding kunnen toepassen. En we hebben na 14 maanden onze avonden weer terug:-). Ons zoontje gaat nu zonder te mopperen of boos of gefrustreerd te raken slapen. Wordt hij wel wakker of wil het een keer niet lukken? Dan weten we wat we moeten doen. De methode volgen, dicht bij onszelf blijven en ons zoontje het vertrouwen geven dat hij het zelf kan. Geloof ons: dat werkt echt!:-)

Welke dienst heeft u afgenomen?
Slaapcoaching

Cijfer: 10 29-6-2020 Joep en Hellen

★★★★★

Op dag 2 was er al resultaat; ons zoontje sliep!

De samenwerking met Aisha aan gaan, om ons zoontje zelf te leren slapen, is de beste keuze die wij hebben gemaakt in de afgelopen 3 maanden! Wat waren wij wanhopig.. Ons zoontje kwam klein ter wereld met de nodige stress al om hem heen. Na de kraamweek sliep hij steeds slechter. Zijn slaapjes werden minder en korter. Overdag sprokkelde hij amper 3 uur slaap bij elkaar en toen was hij slechts 6 weken oud. Wij hebben van alles geprobeerd; laten huilen, oppakken, wiegen, inbakeren, slaapzakjes, dekentjes. Op zijn rug, buik, zij. Draagzak, draagdoek, zingen, neuriën, sussen, zachtjes praten, masseren, warme douche vooraf de nacht, badje. Andere voeding tegen krampjes wat hem misschien wel wakker hield, bedje omhoog tegen reflux, een periode bij ons in de slaapkamer, alles donker maken en ga zo maar door. Uiteindelijk sliep ons zoontje alleen nog maar in ons bed bovenop ons geplakt. Hij was zo ontzettend moe en wij ook..
Na een ziekenhuisopname ter observatie van onrust leek het alsof ons zoontje en wij redelijk opgeladen waren. Dit was echter van korte duur.. Hij sliep wel beter en langer, maar wij moesten hem enorm helpen. Uren hebben we staan sussen en wiegen. Zodra wij hem op het ‘verkeerde moment’ weglegde, konden we de hele sus- en wiegsessie opnieuw beginnen. En hiermee bouwde een angst zich op bij ons als ouders.. een angst om hem naar bed te brengen, want ‘het zal toch wel weer niet lukken’.

Wanhopig (met in ons achterhoofd het laatste wat we er aan zouden doen) hebben wij contact opgenomen met Aisha. Ze kon ons helpen, ons zoontje was net aan oud genoeg (13 weken).

Aan het begin van de training was ik nogal sceptisch over het slaapplan en wilde al gauw de handdoek in de ring gooien. Maar op dag 2 was er al resultaat; ons zoontje sliep! Binnen 5 minuten, zonder te sussen en te wiegen!

Wat enorm helpt is de support die je ontvangt van Aisha. Een luisterend oor en deze vrouw heeft overal een antwoord op en een oplossing voor.
Aisha laat je in je waarde en heeft het vermogen om het beste uit jezelf te halen als ouder. Ze spiegelt, waardoor je je valkuilen, maar zeker ook je kwaliteiten als ouder leert kennen. Wij hebben in een korte tijd enorm veel geleerd, maar vooral weer vertrouwen gekregen. Onze zoon kan slapen, ook na een rommelige dag die niet volgens het ‘ritme’ verloopt.

Aisha snapt het! Haar deur stond wagenwijd open, daar waar we bij heel veel deskundigen voor een dichte deur hebben gestaan.

Welke dienst heeft u afgenomen?
Slaapcoaching

Cijfer: 10

30-08-2019 Charmayne

★★★★★

Eindelijk rust!

Onze kleine diva wilde enkel met mama slapen en gewiegd worden. Na 6 maanden met gebroken nachten geleefd te hebben, besloten wij hulp in te schakelen. Wij kwamen terecht bij Aisha, en wat was dit life changing! We hadden nooit durven dromen dat onze kleine meid helemaal alleen in bed kan slapen, laat staan de nachten kan doorslapen. Zij kan dit nu! En dat allemaal met de coaching van Aisha.

Welke dienst heeft u afgenomen?
Slaapcoaching

Cijfer: 10

25-6-2020 Arijana

★★★★★

Geweldig!

Ik heb Aisha benaderd omdat mijn dochter van 4 maanden ineens niet meer zelf in slaap kon komen waardoor middagdutjes een ramp waren geworden. ‘S nachts sliep ze ineens ook niet meer door en wilde ze ineens mintens 3x pn aan de borst. Na 1e telefonisch contact een paar tips gekregen die al meteen een verschil maakten in de middagdutjes. 5min jengelen en valt vanzelf in slaap. Stond perplex. We gaan door en nu 2 dagen later merken al dat ze maar 1x in de nacht is geweest. Ik weet niet wat voor voodoo ze doet maar het werkt als een tierelier! We zijn er nog niet maar ik heb goede hoop!

Welke dienst heeft u afgenomen?
Slaapcoaching

Cijfer: 10

19-6-2020 Yadelys

★★★★★

Super tevreden!

Wat heeft Bewust Kindercoaching ons goed en fijn geholpen! Maëlle’s avond ritueel was een ramp. Na 1 dag (!!) bewust bezig zijn met het slapen, sliep ze gewoon door!!Wij zijn zo blij dat we de stap naar Coaching hebben gemaakt.Thanks!!!

Welke dienst heeft u afgenomen?
Slaapcoaching

Cijfer: 10

5-6-2020 Tati

★★★★★

Life changing.

3 maanden lang sliep onze dochter alleen bij ons. Toen ze 4 maand was begonnen met zelf leren slapen. De samenwerking met Aisha was top. Fijne communicatie zonder na te denken hoe je iets zegt het voelde als een hele lage drempel kon altijd appe. Na 1 dag al stappen gemaakt en elke dag werd het beter. Nu een week verder en een wereld van verschil. Ze slaapt zelf en pakt haar slaap door. We hebben een avond voor onszelf en kunnen smiddags lekker in de zon zitten. Echt heel dankbaar.

Welke dienst heeft u afgenomen?
Slaapcoaching

Cijfer: 10

1-6-2020 Moniek

© 2020 BEWUST Kindercoaching

KvK nummer 66106923

Open chat
1
Heb je vragen?
Wil je wat vragen?