Reviews slaapcoaching voor baby’s en peuters

Dit zeggen de ouders die jou voorgingen

Super!

Aisha heeft ons geholpen bij het beter laten slapen van onze zoon van 9 maanden. Hij was soms wel elke twee uur wakker. Gesprekken gehad met Aisha en onze mindset aangepast. Met resultaat, hij slaapt nu bijna elke avond volledig door! We zijn heel blij met haar hulp en raden haar zeker aan!

Fianne, Arnhem

3-5-2022

Allereerst: effectief! Maar óók waardevol, leerzaam en inspirerend!

Laten we beginnen met het belangrijkste: ons zoontje heeft leren doorslapen op de zachte, vriendelijke manier die we wensten. Daar zijn we enorm blij mee. Maar wat ik misschien nog bijzonderder vond is dat we hem beter leerden begrijpen wat ook weer zorgde voor meer zelfvertrouwen bij hem. Dus we kregen veel meer dan alleen slaapcoaching, het was eigenlijk een beetje life coaching voor ouders en kind. Dat was leuk, leerzaam en inspirerend. Ik gun álle kindjes dat hun ouders een tijdje bij Aischa in de leer gaan, ook die van de goede slapers.

Atalwin , Amsterdam

1-5-2022

Een ervaring met ontzettend veel handvatten voor iedereen binnen het gezin! 

Na dag 1 was ik en zowaar mijn toch soms wat kritische man overtuigd dat dit de juiste keuze was. Hulp vragen. Ze neemt je stap voor stap mee en heeft snel door wie je bent en wat je nodig hebt. En gelukkig niks zweverigs maar duidelijke begrijpelijke taal. Belangrijkste was natuurlijk dat we na twee dagen ook al resultaat zagen en zelfs na drie weken alle doelen hadden behaald! Ondanks dat het nu klaar is, hebben we wel het vertrouwen gekregen dat we het nu verder zelf kunnen.

Paula , Voorthuizen

30-4-2022