Ervaringen met slaapcoaching voor baby’s en peuters

Dit zeggen de ouders die jou voorgingen

Aisha is een topper je boekt snel resultaat met haar !
Onze dochter Aleycia was vanaf haar geboorte al een klein driftkikkertje. Zodra ze weg gelegd werd was het krijsen en niet zo zachtjes ook. Het was echt vreselijk om aan te horen dus nam ik haar bij me altijd.. tot ze 6 maanden werd toen dacht ik nu is het genoeg er moet een andere manier zijn. Dit is zo zielig voor haar dat ze niet zelf in slaap kan vallen. Oke op zoek naar een slaapcoach we waren er erg sceptisch over in het begin we gingen op zoek naar iemand die bij ons paste anders zou het denk ik niet gaan werken. We werden snel gebeld en onze casus doorgesproken we dachten er even over na. Na een dag hebben wij contact opgenomen en de week erna had Aisha al tijd en konden we beginnen. Ik vond het erg spannend want we hadden inmiddels erg veel zelf geprobeerd waarom zou dit wel lukken. Met de methode van Aisha werkte het in iedergeval wel! We boekte snel resultaat binnen 1 week sliep onze kleine driftkikker in haar eigen bedje zonder veel te huilen heel af en toe nog een beetje als ze moe is. Nu een maand later slaapt onze kleine meid elke slaap in haar eigen bedje en valt daar ook zelf in slaap. Dit hadden wij nooit durven dromen.

Hierbij nogmaals heel erg bedankt Aisha we zijn jou enorm dankbaar en voelde ons erg gehoord en hebt mij er enorm goed doorheen geholpen het was pittig maar dankzij jou goed te doen.

Ik zou jou aan iedereen aanraden zonder twijfel ! Bedankt ook namens Aleycia die nu zelf in slaap kan vallen en in haar eigen bedje. Ze slaapt zelfs de hele avond en nacht door op enkele keer na.

Martin, Natasja en Aleycia
27-10-2020

Aisha’s got your back!
Yes! We hebben onze avonden weer terug. Onze zoon blijft in bed liggen of op zijn kamer en komt niet meer naar beneden. Ook kruipt hij niet meer iedere nacht bij ons. Iets wat drie maanden duurde, was dankzij Aisha snel voorbij.

En natuurlijk dachten we eerst dat het een fase was. Hij deed nooit moeilijk over slapen. Maar hoelang duurt een fase? Een fase gaat voorbij, een patroon moet je doorbreken, zei Aisha. En we waren zeker in een patroon beland.

En wat is het lekker als er iemand is die op afstand voor je klaarstaat. We kregen niet alleen tips over slapen, maar ook over opvoeden. We hebben bovendien ons kind veel beter leren kennen. Aisha is toegewijd, persoonlijk, flexibel, praktisch en biedt een luisterend oor. Wij vonden het prettig dat ze direct en eerlijk is. Geen mierzoet gedoe. En ze neemt de tijd voor je. Aisha’s got your back! Cilla
21-10-2020

Open chat
1
Wil je wat vragen?
Je kunt hier vragen stellen via Whatsapp. Vanaf zaterdag 23 juli t/m zondag 15 augustus 2021 heb ik 3 weken vakantie. Vanaf maandag 16 augustus reageer ik weer op alle verzoeken.