Reviews slaapcoaching voor baby’s en peuters

Dit zeggen de ouders die jou voorgingen

Door de coaching kregen we na lang zelf tobben weer rust!

Radeloos waren we op een gegeven moment.. Ons zoontje (toen 11 maanden) werd boos bij het naar bed brengen en huilde eindeloos tot hij uiteindelijk huilend in slaap viel. Als ouders stonden wij machteloos en hebben vanalles geprobeerd. We zochten altijd een oorzaak achter het huilen. Honger, dorst, bang, pijn? Wat kan het toch zijn waardoor hij zo doet? Vooral savonds was het drama. We werden gek van alle goedbedoelde adviezen van iedereen om ons heen. Je voelt je falen als ouder. Uiteindelijk kwamen we bij Aisha terrecht via internet. We konden vrijwel meteen starten. Al bellende heeft zij er ons doorheen geholpen! Wat zijn we blij dat hij het zo goed oppakte en na 2 dagen al verbetering zagen en merkte! Ik raad iedereen aan die problemen kent met het slaappatroon van zijn kind hulp te vragen aan Aisha. Aisha je bent een topper! Als we nu onrust merken bij ons zoontje Sil pakken we het weer op zoals Aisha ons geleerd/verteld heeft en gaat het weer super! Het is het zo waard niet alleen voor jezelf maar ook voor je kindje geen problemen te hebben met slapen!

Anne-Marie, Voorthuizen

7-9-2021

Rustig, down to earth,kundige meegaande slaapcoach, zeker een aanrader!

Mijn 14 maanden oude dreumes had een associatie gekregen door alleen aan de borst in slaap te vallen en had nog niet geleerd om haar eigen bedje/kamertje te slapen. Hierdoor hadden we onrustige, onderbroken nachten hadden omdat onze dochter nog paar keer per nacht wakker werd en borstvoeding wilde en tussen ons in sliep.

Toen ik radeloos was om dit te doorbreken heb ik Aisha gecontact. Door haar luisterend oor, en wijze raake analyse met juiste adviezen, kreeg ik het vertrouwen dit te doorbreken en tot grote opluchting binnen 3 dagen sliep ze door op haar eigen kamertje en in eigen bedje middels een liefdevolle wijze zonder strijd. Wat een verademing voor onze hele gezin en wat een energie en tijd heb ik terug nu onze dreumes zo goed (door)slaapt.
Hadden we dit maar eerder gedaan. Zonder het vertrouwen en ondersteuning van Aisha was dit niet zo soepel gelukt en ben ik haar erg dankbaar voor, zeker aan aanrader! Dank Aisha

Michelle , Haarlem

30-8-2021

We hebben samen met onze zoon een transformatie ondergaan

Onze zoon kon niet zelfstandig inslapen, sliep dan kort en heel licht. Het naar bed brengen kostte vaak net zoveel tijd als het daadwerkelijke slaapje en brak ons op den duur op. We zagen het patroon maar het lukte ons niet het te doorbreken.

Met Aisha gingen we de uitdaging aan. We vonden het spannend want laten huilen wilden we niet. Onze zoon moest zich veilig en geborgen blijven voelen, maar ook zelfstandig worden. Aisha coachte ons. We hebben uitvoerige gesprekken gehad en het meeluisteren tijdens het naar bed brengen hielp enorm.
Al heel snel pakte onze zoon de draad op. Dat verraste ons allemaal. Toen de dip kwam hielp Aisha ons er weer uit. Wat fijn is is dat we ons gehoord voelden. Aisha is goed bereikbaar en kan zich goed inleven, geeft praktische tips en moedigt aan. Als het even moeilijk is montert ze je weer op. Voor ons heel fijn dat lijntje te hebben. Ook nadat we op de rit waren maar toch soms ervan af dreigden te vallen.

Nu slaapt onze zoon bijna altijd vanzelf in en pakt hij goed door. Hij is er een stuk vrolijker van geworden en met meer zelfvertrouwen. En ook ons zelfvertrouwen en rust is enorm toegenomen. We kunnen als gezin weer meer ontspannen en genieten van elkaar ipv extreem bezig zijn met (gebrek aan) slaap waar ook onze oudere dochter last van had.

Caroline , Utrecht

18-6-2021