Ervaringen slaapcoaching voor baby’s en peuters

Ouders kunnen na het slaapcoachingstraject een review achterlaten op de website van Klantenvertellen. De laatste vier reviews worden op deze pagina getoond. Om alle reviews te lezen kun je naar de website van Klantenvertellen via onderstaande knop.

★ ★ ★ ★ ★
 
Er zijn wonderen verricht!
Na 15 maanden ploeteren om ons kindje maar te laten doorslapen omdat hij echt geen enkele nacht doorsliep en ik overdag met hem naar best moest want anders sliep hij niet. Overdag was het net een monstertje, echt alles was strijd! Ik was een zombie moeder en huilde wat af. kwamen wij uiteindelijk terecht bij bewust kinder/Slaapcoaching. Al maanden eerder gaf mijn bedrijfspsycholoog deze tip maar als ervaren jeugdbeschermer die alles zou moeten weten ging ik stug door met mijn eigen probeersels. Echter stortte ik in elkaar en zat ik wederom ziek thuis van werk omdat ik echt niet meer kon. Wij waren radeloos en ten einde raad. Ik belde naar Aisha op een maandag morgen en ik voelde vrijwel direct een klik, huilend en snikkend maakte wij het gesprek af en niet veel later zijn wij gestart. Tuurlijk waren wij sceptisch want wie gaat ons enkel op afstand kunnen helpen met dit immense probleem? Je kan toch ook de rocky mountain niet beklimmen zonder benen?

Wij kregen opdrachten mee voor overdag, zo moesten wij onze Mace meer keuzes geven overdag en verrekt het hielp al! Vervolgens de overstap gemaakt naar het slapen en ook dit werkte razendsnel. De eerste dagen was er veel ongeloof maar wij als ouders voelde onszelf steeds sterker worden. Echt alles maar dan ook alles ging met de dag makkelijker! Na 3 weken hebben wij het traject afgesloten, inmiddels sliep onze kleine man volledig door. Ook overdag slaapt hij nu ook zonder mamma naast hem, hij is een vrolijk mannetje. Zijn ontwikkeling gaat nu ook ineens veel sneller dan voorheen . Wij genieten nu van het ouderschap zoals het hoort. Zonder aisha?? Ik weet niet waar wij nu hadden gestaan en daar denk ik ook niet meer over na. In ieder geval lukt het haar om het onmogelijk mogelijk te maken en kan je best de rocky mountain beklimmen zonder benen!!

Lieve lieve Aisha, bedankt dat jij onze Mace hebt gegeven zoals ik hem in gedachte had toen ik nog maar net zwanger was.

Cherise

26-5-2022, Hillegom

★ ★ ★ ★ ★
 
Het heeft geholpen!

Na van alles geprobeerd te hebben om ons zoontje in slaap te houden, kregen via via een suggestie voor Aisha. Enigzins sceptisch (want zo zijn we 🙂 ) zijn we het traject met haar ingegaan.

Dit is ons heel goed bevallen. Zij is prettig in de omgang, heeft een goed plan voor ogen en creëert vertrouwen in zowel haar als onszelf. Het proces wordt ondersteund met ruim voldoende contactmomenten en gelegenheid voor vragen/ twijfels/ etc. En met resultaat! Teruggekeerde nachtrust!

Kinga en Aart

22-5-2022

★ ★ ★ ★ ★

Goed geholpen

Wij hadden altijd al gebroken nachten met ons zoontje van 11 maanden, dus we waren al blij met elk stukje vooruitgang. Maar hij slaapt nu eindelijk door! Aisha heeft ons goed geholpen door eerst te focussen op de slaapjes overdag, waardoor het doorslapen in de nacht uiteindelijk snel te trainen was. Ze gaf fijne begeleiding met een dosis goede humor. We zijn super blij met het resultaat!

Laura

6-5-2022, Voorburg

★ ★ ★ ★ ★

Eindelijk onze nachtrust terug

Wat een mooie inzichten hebben wij gekregen door de gesprekken met Aisha. Binnen een paar dagen sliep onze kleine man (bijna 2) door.

Nelleke

4-5-2022, Vleuten

Feedback
Feedback
Hoe zou je deze website beoordelen?
Heb je feedback? Mis je iets op de website? Werkt iets niet? Laat het vooral weten!
Volgende
Voer je e-mailadres in als je een reactie op je feedback wilt. Je mag het veld ook leeg laten.
Terug
Verstuur
Bedankt voor je feedback!