Reviews / Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BEWUST Kindercoaching
Average rating:  
 10 reviews
by Aafke on BEWUST Kindercoaching

Aïsha is helder, geduldig en staat met raad en daad bij. Door haar praktische advies en inzicht ging het bij ons binnen twee dagen van drama naar rust en reinheid. Het is zo fijn om iemand te hebben die meedenkt op momenten dat je als ouder wanhopig dreigt te worden!

by Dorine on BEWUST Kindercoaching

Aisha is een geweldige coach. Een fijn luisterend oor & ze geeft je de handvatten en het vertrouwen om de verandering te maken!

by Anne Fleur on BEWUST Kindercoaching

Aanrader voor iedereen als koffie niet meer volstaat. Fijne schema’s en een luisterend oor.

by Babette on BEWUST Kindercoaching

Aïsha luistert supergoed, niet alleen naar mij als ouder, maar juist naar de kinderen. Ze weet dat ieder kind uniek is en zijn of haar eigen behoeftes en ontwikkeling heeft. Dat maakt dan ook dat ze zo goed is in haar werk! Dankjewel Aïsha voor alle goede zorgen.

by Sandra on BEWUST Kindercoaching

Na 4 jaar (!) gebroken nachten en voor mijn gevoel alles geprobeerd te hebben, was ik het zat. Samen met Aisha een plan gemaakt en hoewel ik het al bijna niet meer geloofde, sliep hij direct door. Ik heb de afgelopen weken nog 1 keer een nacht gehad waarbij ik hem om 2.00 uur 's nachts aantrof in de woonkamer (met een chocomelletje 😂), maar verder gaat het zo goed. Niet alleen het slapen gaat beter, hij is helemaal beter gaan luisteren. Ik moet zelf nog even wennen aan hele nachten kunnen slapen, na 4 jaar elke nacht een paar keer wakker is mijn lichaam er aan gewend geraakt. Maar komt goed, ik heb de afgelopen weken meer slaap gehad ooit. Ik kan dit iedereen aanraden!

by Ted on BEWUST Kindercoaching

Aisha heeft onze kleine vent (en ons) enorm goed op weg geholpen om beter door te slapen 's nachts. Met praktische tips en snel reageren op vragen, is zij altijd een steuntje in de rug!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

© 2019 BEWUST Kindercoaching

KvK nummer 66106923