Over Aisha Scheuer

Kindercoach, Oudercoach & Slaapcoach

Mijn naam is Aisha Scheuer. Na 15 jaar ervaring in de kinderopvang ben ik mij naast het beheren van een entertainmentwebsite  gaan richten op slaapcoaching voor baby’s en peuters.

Als ouder van een moeilijke slaper weet ik hoe het voelt als je kindje niet slaapt.
Ik voelde me radeloos en twijfelde aan mezelf als ouder. Ik bedacht een methode waardoor ik het patroon kon doorbreken en deze geef ik graag door aan anderen. Ik begeleid ouders door hun proces waardoor er snel resultaat ontstaat.

Naast slaapcoaching geef ik ook oudercoaching en kindercoaching. Ik kijk naar de behoeftes van ouder en kind en gun het ouders om zoveel mogelijk te genieten van het ouderschap.

Reviews 

✮✮✮✮✮

Aïsha is helder, geduldig en staat met raad en daad bij. Door haar praktische advies en inzicht ging het bij ons binnen twee dagen van drama naar rust en reinheid. Het is zo fijn om iemand te hebben die meedenkt op momenten dat je als ouder wanhopig dreigt te worden!

Aafke

✮✮✮✮✮

Precies op het juiste moment kwam aïsha op ons pad, ten einde raad stuurde ik een mail met een schreeuw om hulp….na 3.5 jaar aan modderen met een meisje wat moeite had de nacht door te slapen en in haar eigem bedje te blijven. Als eerste kwam het slaapplan via de mail met aanpak en tips..wij konden aan de slag, hele fijne coachings gesprekken en tips in slaapgedrag en opvoedingstips voor onze wilskrachtige peuter! Wij zijn er nog niet maar wat een fijne inzichten en handvaten hebben wij gekregen! Een top coach! Ik kijk nu door hele andere ogen naar onze wilskrachtige gevoelige meisje. Met een andere benadering, grenzen bewaken en aangeven op een rustige manier die wij zowel overdag als de nacht toepassen begint de rust steeds meer terug te keren in huis!! Aarzel niet maar ga de coaching aan!

Sabrine

© 2020 BEWUST Kindercoaching

KvK nummer 66106923

Open chat
1
Heb je vragen?
Wil je wat vragen?