Over Aisha Scheuer

Slaap-, ouder- en kindercoach Aisha Scheuer

  • 38 jaar
  • Woonachtig in Arnhem
  • 15 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang
  • Expertise op het gebied van slapen van baby’s en peuters
  • Passie voor het werken met ouders en kinderen

Omdat ik zelf een zoon heb die zeer onrustig sliep ben ik me gaan verdiepen in het trainen van kinderen met slaapproblemen.

Via Twitter kwam ik in contact met een moeder die ten einde raad was met haar zoontje. Hij was vaak wakker en maakte overdag korte en onrustig middagdutjes. Door het opstellen van een zogeheten slaapplan en de dagelijkse coaching om ouder en kind te begeleiden leerde zij om het vertrouwen in zichzelf en haar zoontje terug te winnen.
Ik kijk naar de behoeftes van ouder en kind en gun het ouders om zoveel mogelijk te genieten van het ouderschap.

Referenties BEWUST Kindercoaching

Super fijne coaching gehad! Van een baby die elke 2 uur wakker was in de nacht, naar doorslapen. Geen vermoeide baby meer, maar een vrolijke uitgeruste baby (en moeder).
Bedankt!!

Roos

Door het artikel van Marloes Grimbergen in de Telegraaf Vrouw, kwamen wij Aïsha op het spoor. Onze zoon van 13 maand sliep niet door en was bijna dagelijks van 22:30 uur tot minsten 02:30 uur wakker. We hadden alles al geprobeerd van osteopaat tot kinderarts. Het artikel van Marloes was een eyeopener, er was hoop! We hebben contact gelegd met Aïsha en het voelde gelijk goed. Ze maakte voor ons een slaapplan en lichtte deze telefonisch toe. We waren er klaar voor! Elke dag hadden we telefonische gesprekken waarin Aïsha ons een spiegel voor hield, ons handelen besprak en het slaapgedrag van Mason doornam. Door continu te schakelen tussen praktijk en emotie en dit te koppelen aan anderen voorbeelden maakte het dat het erg prettig was om te communiceren met Aïsha. Na 1 nacht het slaapplan toe gepast te hebben sliep hij door. Daarna sliep hij 5 nachten van 19:30 uur tot 7:50 uur in 1 stuk. Het is ongelooflijk! We slapen weer en hij is overdag nu ook meer tevreden. Wij kunnen Aïsha voor 100% aanbevelen. Er is echt hoop voor ouders waarvan het kind niet doorslaapt. Aïsha heel, heel erg bedankt! Je bent fantastisch!!!

Richelle

Ze weet dat ieder kind uniek is en zijn of haar eigen behoeftes en ontwikkeling heeft. Dat maakt dan ook dat ze zo goed is in haar werk! Dankjewel Aïsha voor alle goede zorgen.

Babette

© 2020 BEWUST Kindercoaching

KvK nummer 66106923